Alkmaar Centraal

In de zomer van 2015 heeft Alkmaar Sport de ‘SportPas’ geïntroduceerd. Dit is een nieuwe pas waarmee kortingsproducten kunnen worden aangeschaft voor het zwemmen, klimmen en schaatsen in Alkmaar. Deze week ontving ook burgemeester Piet Bruinooge een nieuwe SportPas voor zijn wekelijkse zwemuurtje in zwembad De Hout.

De SportPas vervangt de oude Alkmaar Pas of Stadspas die in gebruik waren voor toegang tot zwembad Hoornse Vaart, zwembad De Hout en ijsbaan De Meent. Inmiddels hebben alle abonnementhouders een nieuwe pas thuisgestuurd gekregen. “Wij streven naar betaalbaar sporten voor iedereen”, aldus Burgemeester Bruinooge, “het concept van de SportPas sluit hier dus geheel bij aan en wij ondersteunen dit initiatief van harte.”

Alkmaar kent een groot aantal levendige sportverenigingen waar jong en oud wekelijks diverse sporten beoefenen. Daarnaast beschikt de stad over vele accommodaties met een gevarieerd sportaanbod. “Ik ben trots op het grote aantal sportaccommodaties in Alkmaar en de vele voorzieningen die wij hebben voor de regio. Dit is echt uitzonderlijk voor een stad van onze omvang,” aldus burgemeester Piet Bruinooge. “Zelf probeer ik wekelijks een uurtje te zwemmen in zwembad De Hout. Vandaar de aanschaf van deze SportPas.”

Op de SportPas kunnen verschillende kortingsproducten worden geladen. Zo is het sportpaspoort een kortingsabonnement dat twaalf maanden geldig is. Houders van een sportpaspoort betalen een lage toegangsprijs om te zwemmen, schaatsen of klimmen in De Meent, De Hout of de Hoornse Vaart. Andere kortingsproducten zijn meerrittenkaarten of zwemlespakketten. Meer informatie is te vinden op www.alkmaarsport.nl/sportpas.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl