Alkmaar Centraal

Voor de twee voorstellingen ‘Sterrenwachter’ van TG. Winterberg op zondag 13 december bleek zoveel belangstelling dat De Vest heeft besloten een derde voorstelling bij te boeken om 15.30 uur.  

De voorstelling ‘Sterrenwachter’ is een grappige en ontroerende voorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar. De voorstelling speelt zich af in een yurt-tent waarbij het publiek vlakbij de speler en de poppen zit. De voorstelling gaat over sterrenwachters: eigenaardige wezens die ervoor zorgen dat de sterren aan de hemel gloeien.

De jarige Muk is er zo eentje en staat te stuiteren van ongeduld. Zijn vader heeft hem een mooi ingepakte doos gegeven, met daarin een grijze steen. Deze steen zal zijn eigen ster worden en morgen aan de hemel fonkelen. Maar hoe werkt dat? Hoe verandert een simpele steen in een ster?

Na afloop van deze voorstelling nodigen we je uit om nog even te blijven. Er is dan limonade voor de kinderen en livemuziek, gespeeld door toptalenten van Artiance. Er liggen ook grote vloerplaten klaar, waar de kinderen hun meest spannende moment van de voorstelling kunnen tekenen.

‘Sterrenwachter’ (2+) van TG. Winterberg is op zondag 13 december om 11.00 uur, 14.00 uur en 15.30 uur in de Plein Zaal van TAQA Theater De Vest te zien. Voor de voorstelling van 15.30 uur zijn nog kaarten beschikbaar. Toegangskaarten kosten € 9,50 (inclusief garderobe & limonade) en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel.  072- 548 9999.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl