Alkmaar Centraal

Op 1 december is er een Dag en Dauw-activiteit die geheel in het teken staat van Sinterklaas. Vanessa van Koppen van Sacre Cuisine vertelt in de bibliotheek in Alkmaar Centrum alles over het Sinterklaasfeest en natuurlijk worden diverse zoete lekkernijen geproefd.

Bij Dag en Dauw, culturele ochtenden voor en door senioren, organiseert een vrijwillig programmateam allerlei boeiende, interactieve activiteiten voor de oudere bezoeker. Op een laagdrempelige manier ontmoeten senioren elkaar tijdens workshops en lezingen in Alkmaar bij Artiance en de bibliotheek en tijdens rondleidingen door onder andere het Stedelijk Museum Alkmaar en Theater de Vest.

Dag en Dauw vindt van 15 september tot en met 1 december iedere dinsdagochtend plaats van 10.00 tot 11.30 uur. Alle Dag en Dauw-activiteiten vinden plaats aan het Canadaplein in Alkmaar en de kosten bedragen € 5, - per persoon per ochtend, inclusief koffie of thee. Deelnemers kunnen vooraf één losse ochtend of meerdere activiteiten tegelijkertijd reserveren via www.bibliotheekkennemerwaard.nl of aan de balie van de bibliotheek in Alkmaar Centrum.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl