In het sfeervol aangeklede bezoekerscentrum organiseren Hortus Alkmaar in december weer verschillende kerstworkshops: op dinsdagavond 8 december een kerstboom maken van verse wilgentenen, op woensdagmiddag 16 december een kinderworkshop kerstukjes maken en op donderdagavond 17 december een kerstkrans of -guirlande maken.

De workshop ‘Kerstboom maken van verse wilgentenen’ op 8 december duurt van 18.30 tot 21.30 uur.

Op woensdagmiddag 16 december kunnen kinderen zich om een kerststukje te maken uitleven met kerstgroen, kaarsen en andere versieringen. De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en duurt van 14.30 tot 16.00 uur.

De workshop ‘Kerstkrans of –guirlande maken’ op 17 december is van 19.00 tot 21.00 uur. De workshops worden gegeven in het bezoekerscentrum van Hortus Alkmaar aan de Berenkoog 37 in Alkmaar. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072-5669639. Meer informatie is te vinden op www.hortusalkmaar.nl.

Pin It
Bekeken: 4091x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/