Alkmaar Centraal

De karateka’s van Funakoshi hebben afgelopen weekend tijdens het NK Karate in Apeldoorn uitstekend gepresteerd. Dong Tsang legde zaterdag beslag op het brons, nadat hij in de tweede ronde van de uiteindelijke winnaar Wouter Deijl uit Rotterdam had verloren. Via de herkansing bereikte de pas 18-jarige karateka alsnog het podium.

De Alkmaarse vereniging had bij het NK Clubteams op zondag twee seniorenteams en twee juniorenteams ingezet. Uiteindelijk stonden zij tegenover elkaar stonden in de finales en was dus alleen nog spannend welk welke twee teams het goud zou pakken.

Bij de senioren maakten Dong Tsang en de broers Giorgio en Ivan Fung hun favorietenrol volledig waar. Met een maximale 5-0 score versloegen zij hun clubgenoten Guus Palmer, Joshua Quick en Lars Broekhuijse, die er dus met het de eervolle tweede plaats vandoor gingen.

Bij de jeugd waren het Maartje Randag, Denise v.d. Berg en Luuk Veldkamp die te sterk waren voor hun clubgenoten Mikayla Zanstra, Maartje Lansen en Nickisha Jong.  (foto: Johan Doesburg)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl