Alkmaar Centraal

Zaterdagmiddag 7 november kwamen de bewoners van een huis aan de Mandenmakerstraat in Alkmaar net na 17.00 uur thuis en zagen een fiets tegen hun huis staan. Op het fietspad stond ook een jongen op een fiets die een tweede jongen op de oprit waarschuwde toen hij de bewoners zag. De twee gingen er op de fiets vandoor in de richting van park Rekerhout. In het raamkozijn van de woning werden braaksporen aangetroffen.

Van de jongens zijn foto's, helaas wel van slechte kwaliteit.

De jongen op het fietspad is rond 18 jaar oud, 1.70 meter lang, licht getint en hij had haar van ongeveer drie centimeter lang met een slag erin. Hij droeg donkere kleding en had een lage grijze damesfiets. De jongen op de oprit was rond 19 jaar oud, 1.80 m lang met een normaal postuur en hij was ook licht getint. Hij droeg een donkere driekwart lange jas, een zwarte pet en hij had een zwarte fiets bij zich.

Wie de twee jongens herkent of anderzijds meer weet, wordt verzocht het tipformulier op de politiewebsite in te vullen of te bellen met de Opsporingstiplijn (0800-6070). Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl