Alkmaar Centraal

Donderdagochtend is een vrouw met haar elektrische fiets op de Vondelstraat aangereden en gewond geraakt. De fietster reed richting het centrum, toen zij door een vanaf de Heilooërdijk komende automobiliste over het hoofd gezien werd. De fietster kon niet meer op tijd stoppen en klapte vanaf de zijkant op de motorkap. Daarna viel zij met haar hoofd hard op de stoep en liep daarbij een grote hoofdwond op.

Diverse mensen hebben zich direct na het ongeval bekommerd om het slachtoffer, totdat de hulpdiensten arriveerden. De vrouw is door het ambulancepersoneel naar het MCA vervoerd voor nader onderzoek. 

De bestuurster van de auto verklaarde dat zij vanaf de Heilooërdijk nog op het middenstuk nog had stilgestaan, voordat ze de Vondelstraat helemaal overstak om de Van Harenlaan in te rijden. Ze had de fietsster totaal niet gezien tot aan de botsing aan toe.

De politie heeft de collega's van de Verkeer Ongevallen Analyse onderzoek laten doen. Hierbij is onder andere gekeken naar wat voor invloed de laagstaande zon kan hebben gehad. Deze scheen namelijk precies van voren de auto in. (foto: DNP.nu)

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl