Alkmaar Centraal

Komende zondag hervat heren 1 van Kolping Boys de competitie met een lastige uitwedstrijd. De ploeg moet in Zuid-Scharwoude aantreden tegen LSVV. Na een doelpuntloze periode waarin zonder punten heeft de ploeg het afgelopen vrije weekend gebruikt voor extra verzorging en kregen kleinere blessures de kans te herstellen. Ondanks dat er een tijdje niet gescoord is, is er volgens trainer Marc de Wilde wel geloof binnen de ploeg : “We scoren wel lastig maar behouden de rust om te weten dat die goals wel gaan vallen als we op deze manier door gaan”,

LSVV staat tweede op de ranglijst met vijf punten achterstand op koploper Velsen, de enige ploeg was die LSVV thuis wist te verslaan dit seizoen. Verder is er thuis al vier keer gewonnen en valt het op dat LSVV de gewonnen wedstrijden steeds met één doelpunt verschil wist te beslissen.

Ondanks de tegenvallende resultaten van de laatste wedstrijden verwacht trainer de Wilde dat Kolping boys kans heeft bij LSVV: “We hebben twee wedstrijden wat minder gespeeld, tegen Alkmaarsche Boys en De Kennemers. Maar als we de lijn door trekken van de laatste wedstrijd die we tegen FC Uitgeest hebben gespeeld, dan kunnen we het LSVV knap lastig maken. LSVV heeft veel wedstrijden met een doelpunt verschil gewonnen of verloren, het is een lastige ploeg die ook heel compact kan spelen en enorm snel kan zijn in de omschakeling. Daar moeten we alert op zijn. Ik denk dat het een mooie wedstrijd gaat worden, het is altijd wel een spektakel geweest tussen LSVV en Kolping Boys.”

De wedstrijd op Sportpark Voorwaarst-LSVV begint zondagmiddag om twee uur.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl