Na twee keer een 2e plaats te hebben behaald, was het gisteravond wél raak voor Hans Jansen. In de met 17 deelnemers goed bezochte 6e MTB Classic bij het Sportpaleis pakte hij zijn eerste winst.

Samen met Jorn Teer, Ben Visser, Thijs Bogaards en Vincent Spierings sloeg Jansen een gaatje. Alleen Julian Molenaar, Fabian Mak en Thimo van der Vaart konden op het vinkentouw blijven zitten. Het was Teer die vijf ronden lang het tempo bepaalde met veel kopwerk. Bij zijn eerste overname pakte Jansen direct een voorsprong, die hij niet meer afstond. Alkmaarder Bogaards en Julian Molenaar uit Egmond vulden het schavot aan.

Er was nog meer spannende strijd in het veld. Zo kwam Alcmaria-pupil Romana Carfora na een knappe inhaalrace net te kort om Kaj Apeldoorn in de laatste ronde te passeren. Hij verdiende er wel de waardecheque van Tweewielercentrum De Hoef mee.

Enige smetje op de avond was het uitvallen van een drietal renners die om verschillende redenen de wedstrijd niet konden vervolgen.

De 7e MTB Classic bij Sportpaleis Alkmaar start donderdag 3 december om 20:00 uur.

Pin It
Bekeken: 3554x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/