Alkmaar Centraal

Humans of Alkmaar, de Facebookgroep waar willekeurige inwoners van Alkmaar gefotografeerd kunnen worden en hun persoonlijke verhaal vertellen, is op zoek naar fotografen.

Oprichter Lorenz Kort raakte geïnspireerd door de Facebookpagina Humans of New York, waar fotograaf Brandon foto’s maakt met persoonlijke verhalen van inwoners van New York en besloot dat hij zoiets ook voor Alkmaar op wilde zetten.

Humans of Alkmaar is nu een kleine twee jaar actief en heeft in die tijd al bijna 900 likes verzameld. Lorenz werkt momenteel samen met fotograaf Jacob Hubert en wil nu een echte gemeenschap van fotografen gaan opzetten om de groep te laten groeien. Het doel is om dagelijks willekeurige inwoners van Alkmaar op de foto te zetten en hen hun verhaal te laten vertellen. Op deze manier moet de samenleving in Alkmaar hechter en persoonlijker worden.

Fotografen die hun bekendheid willen vergroten en zich willen aansluiten bij Humans of Alkmaar kunnen dat doen door een bericht en eventueel een zelf gemaakte foto te plaatsen op de Facebookpagina Humans of Alkmaar Fotografen. (foto 2: Lorenz Kort Fotografie; foto 2: Jacob Hubert Pictures)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl