Alkmaar Centraal

Zaterdag 2 januari start Volleybalclub Alvoco het nieuwe jaar goed met het Nieuwjaarstoernooi in thuishaven Sportcomplex Oosterhout. De dag wordt afgesloten met een spetterende feestavond en reünie ook voor oud-leden van VCO en EMM, opgeluisterd door Richard Hofman en zijn band Line Up.

De “Cool Moves Volley” jeugd speelt van 9.00 tot ongeveer 12:00 uur, ieder team in zijn eigen klasse. Cool Moves is een eenvoudigere variant van het volleybal. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., graag vóór 21 december. Er wordt gespeeld op alle CMV-niveaus. De inschrijfkosten bedragen € 15 per team.

Rond 13.00 uur starten maximaal 12 recreantenteams van binnen en buiten Alcovo met hun strijd om de felbegeerde kaasplankjes. Vol is vol! Net als afgelopen jaren wordt in drie poules met verschillende niveaus gespeeld. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met vermelding van het gewenste niveau: hoog, middel of laag. Inschrijving per team kost € 25.

Alvoco sluit haar eerste volleybaldag van het jaar af met een spetterend feest. Alle (ex-)leden zij met hun aanhang van harte welkom om te proosten op het nieuwe jaar. Na een toast zal Line Up zorgen voor een swingend vervolg van de avond. Entree is gratis.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl