Alkmaar, 11 januari 2012. Het is 'maar' een oefenwedstrijd, maar toch... AZ heeft in Belek het duel tegen Werder Bremen verloren. Het duel zou eigenlijk in Antalya worden gespeeld, maar hevige regenval maakte het noodzakelijk uit te wijken naar Belek. De Alkmaarders scoorden als eerste, want vijf minuten voor het eindsignaal van de eerste helft benutte Rasmus Elm een penalty. Maar in de 45ste en 48ste minuut wist Werder bremen de bal echter in het Alkmaarse doel te krijgen, waarmee de eindstand van 1-2 een feit was. AZ blijft tot 15 januari in Belek en speelt nog oefenpartijen tegen SV Wehen Wiesbaden en FK Bakoe uit Azerbeidzjan.

Bekeken: 1666x