Alkmaar, 14 januari 2012. Was Werder Bremen een tandje te sterk, maar SV Wehen Wiesbaden had geen effectief antwoord op het (oefen)spel van AZ. Vrijdagmiddag werd de Duitse derdeklasser met 3-1 aan de kant geschoven. Het waren dan ook de Alkmaarders die uitmaakten wat er op het veld gebeurde. Ondanks dat overwicht wist AZ geen kans te verzilveren. Uiteindelijk bood een penalty uitkomst, Elm schoot beheersd in en het eerste doelpunt was een feit. 1-0.  De voorsprong hield maar vijf minuten stand want ook in het Alkmaarse zestien meter gebied werd een overtreding bestraft met een penalty: 1-1. Johann Berg Gudmundsson  maakte eerdere missers goed met een fraaie treffer en  Adam Maher zette 3-1 op het bord met een mooie volley. Na de rust werd er niet meer gescoord. Zaterdag speelt AZ tegen FK Baku uit Azerbeidzjan de laatste oefenwedstrijd van het trainingskamp.

Bekeken: 1803x