Alkmaar Centraal

Het jeugdteam van Sportinstituut Tom van der Kolk heeft zondag goede zaken gedaan in de hoofdklasse van de West-Friese Judocompetitie. Door alledrie de tegenstanders te verslaan staat het nu 2e in de stand.

De eerste wedstrijd was tegen Ben Rietdijk Sport uit Velserbroek, waarvan de ploeg van Tom van der Kolk in de eerste speelronde nog met 4-5 verloor. Revanche moest worden gepakt en wérd ook gepakt. Nadat de debuterende Kyan von Franquemont (-27kg) het eerste punt bezorgde was het erg spannend, maar de ervaren Dylan van der Kolk (-50kg) zette uiteindelijk de eindstand op 5-4 en draaide dus de rollen om.

EBI Sports uit Tuitjehoorn was de tweede tegenstander. De vorige ronde was een spannend duel dat eindigde in 5-4 voor het jeugdteam van Tom van der Kolk. De strijd was wederom erg spannend en uiteindelijk rolde dezelfde uitslag uit de bus.

De laatste wedstrijd werd gespeeld tegen het jeugdteam van Hikari uit Zaandam, dat één plekje lager stond op de ranglijst. Hikari bleek alleen geen partij te zijn voor het team uit Alkmaar; de eindscore was 7-2 in het voordeel van Sportinstituut Tom van der Kolk.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl