Alkmaar Centraal

Op 4 en 5 december toont Fabrique Unique de bijzondere dansvoorstelling It's a Beautiful Day van dansicoon Truus Bronkhorst. Zij danst samen met haar dochter Roxy Jongewaard en een zestal studenten van de acteursopleiding in Utrecht in een van haar meest toegankelijke dansvoorstellingen. 

It's a Beautiful Day is een oude droom van Bronkhorst en met zoveel jonge mensen spat de energie er vanaf. Onder andere dát zorgde voor een drie sterrenrecensie in de Volkskrant. 

De acteurs dansen de ruige en expressievolle dans die Bronkhorst berucht en beroemd heeft gemaakt. “Technisch onvolmaakt, maar vol overtuiging en die energie sleurt je, bij vlagen, mee", aldus recensent Mirjam van der Linden in de Volkskrant. Bronkhorst danst mee als leider, als afgedankte, geliefde en outcast.

De voorstellingen beginnen om 20:30 uur. Kaarten à €12,50 zijn te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er is geen pinautomaat bij deur. Meer informatie te te vinden op: uniekezaken.nl/truus-bronkhorst. (foto: Leo van Velzen)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl