Na zeven succesvolle sprookjesmusicals komt Van Hoorne Entertainment dit seizoen met de familievoorstelling Rapunzel De Musical. Op vrijdag 25 december is deze musical te zien in TAQA Theater de Vest in Alkmaar.

Sita, die eerder de rol van Assepoester vertolkte, zal te zien zijn als het mooie prinsesje met de magische, lange vlecht, dat wordt opgesloten in een toren. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen, keren terug in deze voorstelling en staan wederom garant voor hilarische scenes.

Na de voorstelling krijgen de bezoekers de kans om alle acteurs in het echt te ontmoeten tijdens een uitgebreide Meet & Greet. Ook kunnen de gasten tijdens de Meet & Greet nog nagenieten tijdens het Prinsen en Prinsessenbal.

Kinderen die verkleed komen maken bovendien kans op een sprookjesachtige prijs die op het podium wordt uitgereikt. De voorstelling begint om 15.00 uur en de kaarten kosten €19,50. Reserveren is mogelijk via www.theaterdevest.nl. Meer informatie is te vinden op www.RapunzelDeMusical.nl. (foto: Nick van Ormondt)

Bekeken: 4473x