Alkmaar Centraal

TAQA Theater De Vest en jeugdtheatergroep Unieke Zaken vieren het 25-jarig bestaan van het gezelschap en de evenzo lange samenwerking. Alkmaarse basisschoolleerlingen uit de groepen 3 tot en met 8 zijn uitgenodigd dit heugelijke feit mee vieren bij een gratis voorstelling in de Grote Zaal.

Unieke Zaken maakt een speciale jubileumproductie: Alle 25 Goed! Het wordt een humoristisch theatraal concert waarin 16 acteurs en muzikanten uit het heden en verleden van de groep toeschouwers meenemen op een reis vol muziek, spel, geluid en beeld onder het motto: in verwarring ontstaan de mooiste dingen.

Alle basisschooldirecteuren kregen persoonlijk een cadeaucheque als uitnodiging voor het spektakel. Inmiddels hebben 35 scholen bevestigd dat zij in totaal met 6.081 leerlingen komen. Vanwege dit grote succes zullen er in plaats van de geplande 9 schoolvoorstellingen 12 worden gespeeld in de week van 13 tot en met 17 juni 2016. Deze reeks wordt op 18 juni afgesloten met een openbare voorstelling voor alle fans die de basisschool inmiddels hebben verlaten.

Zie voor meer informatiee uniekezaken.nl/jubileum.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl