Alkmaar Centraal

Reiger Boys / Treffer Uitzendbureau uit Heerhugowaard organiseert 20 december van 09:30 to 11:30 uur een talentendag voor meisjes van 12 t/m 18 jaar uit de gehele regio. De dag bestaat uit een training in combinatie met een toernooivorm, waarbij meiden de kans krijgen om kennis te maken met zaalvoetbal.

De dag worden verzorgd door trainers en enkele speelsters van eredivisionist Dames 1. Reiger Boys / Treffer Uitzendbureau is dit seizoen gestart met twee talententeams, ontstaan zijn uit de talentendagen van vorig seizoen. Het team van 12 tot en met 15 jaar speelt in de jongens C-competitie. Het andere talententeam van 15 t/m 18 jaar komt uit in de Hoofdklasse vrouwen. Dit is de hoogste klasse in District West 1. Beide teams draaien in de top van hun competitie mee. Vanuit de talentendag worden vanaf februari meerdere talententrainingen georganiseerd om de jeugdopleiding verder te ontwikkelen.

Meiden die hun kunsten willen laten zien op de talentendag kunnen zich gratis aanmelden via reigerboys.nl/zaalvoetbal/zvtalenten/ of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl