Alkmaar Centraal

Aanstaande zondag ontvangt het in een diep dal zittende Kolping Boys op sportpark de Nollen middenmoter FC Den Helder. Het zal voor de ploeg van trainer Marc de Wilde mogelijk opnieuw een moeilijke opgave worden omdat de ploeg al vier wedstrijden lang niet tot scoren komt en dat heeft geleid tot vier nederlagen op rij. Van de elf doelpunten die Kolping tot nu toe maakte, kwamen er maar liefst zeven van de voet van Fouad Charik, maar hij was afgelopen weekend geblesseerd. Kolping was tijdens de laatste wedstrijd zeker niet de mindere maar zit in de hoek waar de klappen vallen en daar lijkt maar geen einde aan te komen. 

Toch zal de Wilde zijn mannen weer op scherp moeten krijgen en zal hij ze inpeperen dat de goals vanzelf komen . Dit kan zondag tegen FC Den Helder al gebeuren. Ondanks dat die ploeg drie punten boven Kolping Boys staat hebben ze tijdens de uitwedstrijden nog maar één schamel puntje weten te behalen, verder heeft het alle uitwedstrijden verloren. Dit biedt Kolping Boys kansen om qua punten op gelijke hoogte te komen met FC Den Helder en de aansluiting met de middenmoot te krijgen.

Het is voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd, FC Den Helder zal aan willen sluiten bij de subtop en zal kansen zien tegen Kolping Boys. Maar Kolping Boys zal er alles aan willen doen om een einde te maken aan de negatieve reeks die de ploeg heeft neergezet. Het belooft dus een spannende strijd te worden en Kolping kan de steun van het publiek goed gebruiken...

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl