Alkmaar Centraal

Vanaf februari start bij HOVO Alkmaar (Hoger Onderwijs Voor Ouderen) een groot aantal cursussen onder andere over Architectuur, Filosofie & Psychologie, Cultuur & Levensbeschouwing, Geschiedenis, Muziek, Taal & Literatuur, Kunst en Geografie. De veelal korte cursussen zijn bedoeld voor 50-plussers die samen met leeftijdsgenoten op inspirerende wijze hun kennis willen verdiepen of verbreden.

De bijeenkomsten vinden overdag plaats en worden verzorgd op Hogeschool Inholland Alkmaar. Aanmelden is nu mogelijk via hovoalkmaar.nl.

Nieuw in het aanbod zijn cursussen als ‘Meerdere gezichten van Rusland’, ‘Jazz als polsslag van de samenleving’ en ‘Sharia: de vele gezichten van een omstreden ideaal’. In de laatstgenoemde cursus wordt de sharia belicht en waarom deze niet zomaar kan worden ‘verboden’.

HOVO Alkmaar opent het voorjaarsseizoen op vrijdag 22 januari met de introductielezing 'Verandering, tocht naar het land van (n)ooit?' in de Rabobankzaal van Inholland Alkmaar. De lezing wordt verzorgd door Tjerk Busstra en gratis aangeboden aan alle huidige-, oud- en nieuwe cursisten van HOVO Alkmaar.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl