Alkmaar Centraal

Jorn Teer uit Assendelft won donderdag op overtuigende wijze de 7e MTB Classic bij Sportpaleis Alkmaar. Ook de verloting van de waardecheque van Tweewielercentrum De Hoef won de renner van Team Immin.

Samen met Monch en Pronk, die traditiegetrouw als een speer van start ging, vormde John Teer de kopgroep die direct na de neutralisatieronde het veld uit elkaar trok. Alleen Hans Jansen, Thijs Bogaards, Julian Molenaar, Vincent Spiering en Michiel Braak konden volgen. Na gedeeld kopwerk plaatste Teer in ronde zeven een aanval die zowel Pronk als Monch te machtig werd.

Vanuit de achtervolging was het Michiel Braak die sterk reed en ronde na ronde naar voren kroop. De Alkmaarder behaalde uiteindelijk zelfs een knappe derde plaats achter plaatgenoot Maurice Monch.

Van de jongelingen was het dit keer Alcmariaan Roeland Vlieger die als eerste over de streep ging vóór onder andere Kay Apeldoorn en Jacco Kemp. De enige dame van het gezelschap, Janneke de Wit, eindigde weliswaar als laatste maar reed al ruim een ronde meer dan tijdens haar debuut drie weken geleden.

De 8e MTB Classic is donderdag 10 december om 20:00.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl