Alkmaar Centraal

Het nieuwbouwcomplex van De Meent huisvest niet alleen diverse sportfaciliteiten, maar binnenkort ook een aantal (para)medici die multidisciplinair gaan samenwerken om sporters te begeleiden. Zij zullen vanaf 4 januari hun intrek nemen in De Meent. Deze samenwerking werd op 4 december bekrachtigd met een officieel tekenmoment.

Het (para)medische team, bestaande uit sportarts Frank Nusse, sportpsycholoog Wendy Roozendaal en fysiotherapeut Joost Adams, betrekt ieder een eigen behandelruimte. In samenwerking met nog andere disciplines uit hun netwerk gaan zij sporters vanuit de regio Alkmaar bijstaan.

De (para)medici in De Meent kunnen een rol spelen bij preventie, voorlichting en advies voor sporters. De sportpsycholoog kan helpen bij het omgaan met spanning, faalangst, druk, afleiding, tegenslagen of blessures. Het drietal heeft ieder een uitgebreid netwerk en vele jaren ervaring met topsporters. Elke sporter, ongeacht niveau of leeftijd, is welkom.

Daarnaast vestigingen zich ook in De Meent: de Alkmaarse afname locatie van Sanquin, bekend van de bloedbank, Sportstars, Sportshop Slikker en schaats- en skeelerschool In Balans.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl