Afgelopen weekend vond in IJssportcentrum Eindhoven de 3e International City of Light Trophy 2015 plaats, met ook kunstrijders uit België en Duitsland. AIJC was met maar liefst zes rijders aanwezig in verschillende categorieën A en C. Een recordaantal van drie AIJC-rijders in de prijzen.

In de categorie Dames Advanced Novice A won de 13-jarige Lika Brons het goud. Haar leeftijdsgenoot Vladimir Markov pakte bij de Heren Advanced Novice A het zilver en in de categorie Dames Pre Basic Novice C veroverde de 15-jarige Daisy Wolf verrassend het brons.

In het sterke en grote deelnemersveld deden ook de drie andere rijders van de Alkmaarsche IJsclub het goed. De 14-jarige Jildou van Vliet werd in de categorie Dames Advanced Novice A heel netjes 7e. De 11-jarige Melissa Hopman deed in de categorie Dames Pre Basic Novice A niet veel voor haar onder door 9e te worden van de 31. De benjamina van de ploeg, de 9-jarige Kookai Nowack werd bij de Dames Mini A 14e van de 23 rijdsters.

Al met al kon door de rijders, hoofdcoach Marcus Deen en coach en choreograaf Terry Banghat teruggekeken worden op zeer een geslaagd weekend voor AIJC. (foto: Daisy Wolf rijdt naar brons)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl