Bij Martin Schilder Autoverhuur staat december in het teken van geluk. Geluk vermenigvuldigt zich als je het deelt, dus vraagt de onderneming haar klanten om het geluk een handje te helpen. Zij kunnen met een kleine donatie een 'gelukskerstbal' uitkiezen en zo leuke prijzen winnen. De opbrengst gaat naar Stichting Het Vergeten Kind, voorheen de Guusje Nederhorst Foundation.

Het Vergeten Kind zet zich in voor de meer dan 30.000 kinderen in Nederland die in sobere en soms zelfs geheime opvanglocaties wonen. Kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht zijn.

Verhuurdirecteur Ko Schilder. "Wij zijn onder de indruk van wat de stichting doet voor kinderen die je hier zó op straat zou kunnen tegenkomen. Deze kinderen verdienen aandacht en warmte, een beetje geluk. Dat heeft zeker in de feestmaand december een bijzondere betekenis."

De hoofdprijs is beschikbaar gesteld door AZ: twee kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, een hapje en drankje tijdens de wedstrijd, een gesigneerd shirt en een gesigneerde bal. Verder zijn er onder andere winterpakketjes voor de auto, diverse cadeaubonnen en potten autodrop.

Pin It
Bekeken: 3774x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/