Alkmaar Centraal

Alkmaar is een van de leukste steden van Noord-Holland deze gezellige decembermaand. Niet alleen kun je er genieten van diverse Kerstmarkten en een Winter Fair, ook vindt er een Foodtruck Festival plaats, zijn er een glazen huis op het Canadaplein en een groot oud & nieuw feest in het Sportpaleis.

Wethouder evenementen Victor Kloos is enthousiast over het ruime aanbod: "In Alkmaar is altijd wat te doen, maar de decembermaand overstijgt nu wel met de vele leuke evenementen. De sfeervolle Kerstmarkten zijn bijvoorbeeld leuk om te bezoeken, maar in de stad is eigenlijk voor alle leeftijden genoeg vermaak, er is echt voor ieder wat wils!"

De wethouder is erg te spreken over alle organisatoren en ondernemers die de handen uit de mouwen steken om de decembermaand in Alkmaar zo aantrekkelijk te maken. ‘Ik ben heel blij met alle initiatieven die zich in de stad hebben ontwikkeld. Je ziet dat iedereen er met elkaar een prachtige feestmaand van maakt en daar wil ik ze graag voor bedanken!’

Afgelopen week ontstak de wethouder symbolisch de verlichting van de ‘kaaskerstboom’ op het Canadaplein. Hij gaf hiermee het startsein voor alle gezelligheid in Alkmaar tijdens de decembermaand.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl