Alkmaar Centraal

Aankomende zondag speelt Kolping Boys een uitwedstrijd tegen koploper RKVV Velsen. De Oudorpers zullen na de prachtige overwinning van vorige week op FC Den Helder (5-0) vol goede moed afreizen naar Sportpark Driehuis. Gebaseerd op de statistieken belooft het voor Kolping een flinke uitdaging te worden omdat Velsen na zes gespeelde thuiswedstrijden vijf keer als overwinnaar van het veld stapte. Daarbij heeft het uitbundig gescoord en zeer weinig tegendoelpunten moeten incasseren.

De combinatie Kolping Boys en uitwedstrijd is daarentegen geen gelukkige, de ploeg van trainer Marc de Wilde (foto) verloor vijf van de zes gespeelde uitwedstrijden. De overwinning werd tegen Spirit’30 behaald (0-3). Maar met het terugkeren van Kevin Cappai en Lorenzo Doesburg in de selectie heeft Kolping Boys weer meer mogelijkheden gekregen om het de thuisploeg lastig te maken.

Marc de Wilde geeft aan: “We zullen in principe vasthouden aan de opstelling van vorige week. Wellicht dat we achterin nog iets schuiven, omdat Velsen toch weer een hele andere ploeg heeft dan FC Den Helder. Dit is de laatste wedstrijd voor de winterstop. Ondanks dat we spelers als Fouad Charik, Rick Klaver en Rens Langedijk missen, zullen we vol voor de overwinning gaan en hebben vrijwel alle geblesseerden hierna de gelegenheid om te herstellen.”

De wedstrijd op Sportpark Driehuis zal onder leiding staan van scheidsrechter J.P. Jager en begint om 14:00 uur.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl