Straks vindt om 19.30 uur in de Rooms-katholieke kerk H. Joannes de Doper aan de Heerenweg 171 in Schoorl een Kerstconcert plaats. Entree is gratis. Initiatiefnemer is de dirigent van het familie-ensemble Fred van der Woude, wonend in Schoorl. Diverse ensembles zullen zingen en spelen. Verschillende oude bekende kerstliederen kunnen worden meegezongen.

Op het programma staan FamilyBrass en het lokale zangkoor Chantous onder leiding van Paul van Venrooij. FamilyBrass bestaat uit 12 koperblazers, waarvan negen familie van elkaar zijn, die verspreid over het land wonen. In een andere samenstelling genaamd The Brass Brothers trad dit ensemble al eerder op in de kerk aan de Duinweg en tijdens de zomerbraderie. Het ensemble treedt nationaal op, maar is ook te vinden op Duitse kerstmarkten.

Pin It
Bekeken: 3513x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/