Het 2e Internationale Volleybaltoernooi Alkmaar (IVTA 2015) begint vorm te krijgen. De organisatie van Alvoco heeft 14 meisjesteams van onder de 17 jaar weten te strikken, waarvan acht buitenlandse teams en zes teams vanuit de regio, maar ook uit Groningen en Amsterdam.

Zondag 20 december barst de strijd los in Sportcomplex Oosterhout en dinsdag 22 december om 13:20 uur wordt de finale gespeeld. Publiek is van harte welkom.

Zes teams komen uit Europese landen te weten Italië, Zwitserland, Portugal, Spanje en Duitsland. Twee teams komen uit Amerika. Van dichterbij doen RTC Alkmaar, Dinto uit Warmenhuizen en natuurlijk een eigen Alvoco-team mee. Meerdere teams spelen op hoog niveau dus de strijd wordt mooi.

Het toernooi heeft als thema “Presteren vanuit Plezier”. Naast een spannend en leerzaam internationaal toernooi is er ook een sociaal programma. Meer info op ivta.nlalvoco.nl en op Facebook. (foto: IVTA 2014)

Pin It
Bekeken: 4402x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/