Alkmaar, 26 januari 2012. In een huis aan de Van de Veldelaan is woensdagochtend een hennepkwekerij ontdekt. Omdat het dompelvat dat gebruikt werd voor bewatering van de planten overstroomde en er water op de vloer lag was het te gevaarlijk om het pand binnen te gaan. Er was namelijk ook sprake van het illegaal aftappen van stroom waarmee het gevaar voor kortsluiting heel reëel was. In een slaapkamer op de eerste verdieping werden uiteindelijk 57 planten aangetroffen, ook de zolder was ook volledig ingericht als kwekerij. Op de zolder waren de planten inmiddels gerooid, de 30-jarige bewoner is aangehouden.

Op de Braspenningstraat is een hennepkwekerij met 850 planten aangetroffen, de planten stonden in twee slaapkamers op de eerste verdieping van het huis. Ook hier werd stroom buiten de meter om gebruikt, Liander nam de elektriciteitsmeter daarom in beslag. De 50-jarige bewoner van het pand werd aangehouden. In beide gevallen gaat de gemeente over tot het nemen van bestuurlijke maatregelen, hetgeen betekent dat de kosten van de ontmanteling worden verhaald op de verdachten.

Pin It
Bekeken: 1586x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/