Alkmaar Centraal

Triffis-trainer Sven Mooij kan tevreden terugkijken op het NK Teams in Oss. Triffis A1 pakte voor de derde keer op rij de landstitel en Triffis A2 pakte zilver.  Triffis B3 pakte daarnaast ook nog eens goud.

Triffis A1 bestaande uit Roel Teillers, Jimmy Demmers, Bo Bet en Pascal Wiebering sprongen 'op safe'. Roel was de maandag ervoor teruggekeerd van het WK in Odense en Pascal kampte met rugklachten. Evengoed sprong het drietal Bo, Roel en Jimmy mooi oefeningen in de finale, met mooie scores tot gevolg die volstonden voor goud.

Ook Triffis A2 (Maxim van Zeijl, Lara Schut, Kate Cowles en Niamh Slattery) nam weinig risico. Niamh en Kate waren ook nog wat vermoeid van het WAGC in Odense. Maar ook zij zetten mooie oefeningen neer voor veel punten. met als beloning zilver.

Guido Groefsema, Amanthis Angenent, Nick Vonk en Mads Ottenbros (Triffis B3) lieten zien wat ze waard zijn. Met een vol punt verschil op de nummer twee pakten ze de titel. Het jonge team Triffis B4 met Jordy Mol, Tess de Vries, Mira Stepanova en Marisa Lema Vigo behaalden een finaleplaats. Net als Birgit Stevenson, Jetske Los, Michelle Driehuis en Jouke Windig van Team C2.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl