Vanaf vrijdag 16:00 uur gaan mensen met een beperking, onder begeleiding van Stichting Showhero, een weekend lang geld inzamelen voor 3FM Serious Request. Ruim honderd deelnemers zullen 18, 19 en 20 december in het Showhero Glazen Huis op het Canadaplein hun talenten laten zien.

Burgemeester Bruinooge is aanwezig bij de officiële start. Ook BN’ers als SBS-Presentator Kees van der Spek (Oplichters in het Buitenland), NOS Sportverslaggever Chris Wobben, Suzan de Reus van “K3 zoekt K3” en Postcode kanjer Gaston Starreveld steunen de showhelden gedurende het weekend.

Het Showhero Glazen Huis zal bovendien voortdurend een podium bieden aan bands en artiesten. Zo zullen onder andere JUS Music, Oberetta auf der Hornstraße, Sweet Le Freak, Country Wilma en Van Huys Uit de revue passeren. Ook activiteiten als paaldansen, breakdancen, sporten en wereldrecordpogingen gaan in razendsnel tempo in en rondom het huis plaatsvinden.

Zondag om 16:00 uur worden Showhero presentatoren Lucas Bugter en Maurice van der Poll bevrijd uit het huis en zal het opgehaalde bedrag feestelijk bekendgemaakt worden. Meer informatie over bijvoorbeeld het schema op Showhero.nl.

Bekeken: 4624x