Henk Smits daagt 55-plussers uit om in het nieuwe jaar een nieuwe weg in te slaan. Een weg die bepaald wordt door expressieve en creatieve dans. Op 4 en 7 januari organiseert hij daarvoor open lessen bij Artiance.

Iedere dansles heeft na de warming-up een eigen thema, bijvoorbeeld over het leven, de natuur, kunst en eigen muziek. Deelnemers krijgen creatieve dansopdrachten die een ieder naar eigen niveau en behoefte helemaal vrij kan uitvoeren.

Dansexpressie zorgt voor meer vrijheid en expressie. Smits daagt deelnemers uit om verdieping te vinden of om op ontdekkingstocht te gaan op een breed scala aan geluid en muziek die verschillende emoties oproept. Zijn ervaring is dat mensen die beginnen graag door blijven gaan met expressief dansen.

De open lessen zijn maandag 4 januari of donderdag 7 januari van 10:00 uur 11:30 uur. Voor meer informatie en aanmelden, ga naar henk-smits.nl.

Pin It
Bekeken: 3750x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/