Een heuse all-star band gevormd door talloze bekende muzikanten uit Alkmaar en omstreken zal 24 december een avondvullend programma verzorgen met het beste uit de welbekende Top 2000: van ABBA tot Toto, van Queen tot Prince en van Eagles tot Beatles.

Toetsenist Pim Kamp, die met artiesten als Ellen ten Damme, Candy Dulfer, Gers Pardoel, Alain Clark, Do en Waylon samenwerkte, geeft leiding aan vijftien muzikanten met ook weer bekende collega's op hun cv, en tv-programma's als The Voice Of Holland, en grote musicals en theatershows.

De 'basisband', aangevuld met blazersectie, brengt een breed repertoire aan Top2000 nummers, uitgevoerd met zes bekende zangers en zangeressen uit Alkmaar en omstreken. Zowel op muzikaal als sociaal vlak wordt dit een niet te missen feest der herkenning.

De organisatie en presentatie van dit live-spektakel is in handen van Steef Nijman die onder andere met zijn Stapper Live Jam een zeer groot netwerk aan muzikanten heeft opgebouwd.

Pin It
Bekeken: 3470x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/