Op 17, 18 en 19 december geeft een regionale 20-koppige band met 8 solisten een eigentijds Kerstconcert bij het Filmhuis Alkmaar. De speciaal samengestelde band zal kerstnummers omtoveren tot een sfeervol en eigentijds programma met pop, soul en jazz.

"Het Kerstgevoel is voor veel jongeren niet meer wat het ooit is geweest en het heeft een passief imago van een bezoek aan de kerk of klassiek concert", aldus de 20-jarige initiatiefnemer Stuart Kerkhof. Dit Kerstconcert is echter een actief feest voor jongeren, hun familie én vrienden.

Het publiek kan bij dit eigentijdse Kerstconcert meezingen en genieten van bekende en onbekende kerstnummers. De muziek en de warme aankleding in de sfeer van Kerst vormen de perfecte omgeving voor de concerten met een verfrissend karakter die aansluit bij zowel de jonge als oudere doelgroep.

De avonden worden afgesloten met een live band in het café van het Filmhuis. Meer informatie en tickets via dekerstconcerten.nl.

Pin It
Bekeken: 3786x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/