De politie is op zoek naar getuigen van mishandeling van een hond op het Plein in Bergen. Het dier overleed een aantal uren na de mishandeling thuis aan haar zware verwondingen.

Woensdag rond 17.15 uur bond de eigenaar zijn hond (een Husky teef) vast buiten de supermarkt op het Plein. Terwijl hij boodschappen deed, hoorde hij buiten honden blaffen. Buitengekomen zag de man dat zijn hond anders reageerde dan normaal. Het dier wilde ook niet meer lopen. ’s Avonds om ongeveer 22.00 uur overleed het dier na een diepe zucht.

Het baasje bracht zijn overleden Husky donderdag naar de dierenarts om de doodsoorzaak proberen te achterhalen. De arts stelde vast dat de hond ernstig inwendig letsel had. Vermoedelijk is zij hard geschopt of met een stomp voorwerp geslagen. De eigenaar heeft inmiddels aangifte gedaan.

De politie zoekt getuigen van de mishandeling van het dier en is bereikbaar via 0900-8844.

 

Pin It
Bekeken: 3327x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/