Alkmaar Centraal

Na zes keer een tweede plaats was het donderdag dan eindelijk raak voor Maurice Mönch. De sympathieke Alkmaarder profiteerde optimaal van de afwezigheid van Jorn Teer en Kay Pronk en mocht zichzelf na een hele sterke race de winnaar noemen van de laatste MTB Classic in 2015.

De enige twee renners die Mönch deze avond konden blijven volgen waren Hans Jansen en Michael Emmerik. De Alkmaarders maakten er een mooi duel van. Na elf ronden achter Emmerik gezeten te hebben kon Jansen in de laatste ronde alsnog als tweede over de streep komen.

Frank van de Weteringe Buijs en Joost Andela waren nieuw op het parcours rond het Sportpaleis en gaven elkaar mooie strijd. Het was Andela die won van de twee. De strijd tussen vader en zoon Kemp liep echter heel anders. Vader Kemp had al vroeg pech. Debutante Annika Molenaar gaf als enige vrouw met een knappe 12de plek direct haar visitekaartje af.

De waardecheque Tweewielercentrum De Hoef viel op het lot van Dirk Dekker. Hij kon de felicitaties van rondemiss Selina Blom bijzonder waarderen. De volgende MTB Classic is donderdag 7 januari , aanvang 20:00 uur.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl