Een ambulance rijdt aan bij het parkeerterrein bij AFAS stadion en ook politie en brandweer zijn ter plaatse. Alles duidt er op dat binnen enkele momenten er een overdracht gaat plaatsvinden. De parkeerplaats doet namelijk regelmatig dienst als helikopterlandingsplaats voor de helikopters van bijvoorbeeld de Nederlandse kustwacht wanneer iemand op zee of op een boorplatform ziek is geworden of gewond geraakt.

Het slachtoffer of de patient wordt dan met een vaak in Den Helder gestationeerde helikopter opgehaald en naar Alkmaar gebracht waar de overdracht plaats vindt naar het reguliere ambulancevervoer. Maandagmiddag vond ook zo'n overdracht plaats, voor de hulpdiensten eigenlijk 'business as usual'. Alleen de wind, die was wat steviger dan gebruikelijk, maar ook daar draaien de kustwachtpiloten eigenlijk hun hand niet voor om.

Pin It
Bekeken: 4133x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/