Alkmaar Centraal

Er staan voor kinderen in de kerstvakantie een paar bijzondere activiteiten op de agenda van het Stedelijk Museum Alkmaar. Zo geeft de conservator en samensteller van de tentoonstelling Dit is Van der Heck een rondleiding speciaal voor kinderen. Ook zijn er exclusieve familierondleidingen waarbij de Gouden Eeuw beleefd kan worden met het hele gezin. Een speciaal gezinsticket kost 12 euro.

Op 27 december en 3 januari zijn er nog twee dagen met rondleidingen door de tentoonstelling ‘Dit is Van der Heck’ voor het hele gezin. Deze Alkmaarse Gouden Eeuw-schilder is geboren in 1578 en heeft veel mooie schilderijen gemaakt. De rondleiding start om 14 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Woensdag 30 december geeft conservator Christi Klinkert om 12 uur een rondleiding speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar. Christi werkt in het museum als conservator en weet alles over schilderijen en de geschiedenis. Zij stelde de tentoonstelling ‘Dit is Van der Heck’ samen en zal laten zien dat er veel meer op schilderijen te zien is dan je ziet. Voor beide rondleidingen kan ingeschreven worden via de website van het Stedelijk Museum

Het Stedelijk museum is open van dinsdag tot en met zondag van 10 tot 17 uur en is gesloten op maandagen, eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl