Alkmaar Centraal

Op 10 januari is Sportcafé Overstad omgetoverd tot een professionele pokerroom voor een van de 150 voorronden van het 2e Open Nederlands Kampioenschap Poker (ONK Poker). De winnaar mag zich een jaar lang Poker Kampioen van Alkmaar noemen, krijgt een mooie beker en kwalificeert zich direct voor de landelijke finale. Daarnaast gaat de beste 5% van iedere voorronde door naar een halve finale. Het Pokerkampioenschap zet vooral in op de het spelplezier bij poker.

Het ONK Poker is het grootste en leukste pokerkampioenschap van Nederland, waar elke pokerliefhebber aan mee kan doen. "De missie van het ONK Poker is om alle recreatieve pokeraars in Nederland de kans te geven om deel te nemen aan een professioneel en legaal georganiseerd pokerevenement", vertelt organisator Mathijs Jonkers. "Vorig jaar deden al ruim 5.000 pokeraars mee. Dit jaar verwachten we het dubbele aantal."

“Door mee te doen, krijgen zij niet alleen de kans om een gooi te doen naar de titel Pokerkampioen van Nederland, maar ook de kans om een leuk, laagdrempelig toernooi te spelen”, vervolgt Jonkers. “Er wordt dus niet om geld gespeeld, maar puur om de eer. We willen poker naar de mensen toebrengen en we zijn blij dat de pokeraars in de gemeente Alkmaar kunnen meedoen. Wat is er nou leuker dan legaal pokeren in je eigen regio?”

De Alkmaarse voorronde op 10 januari begint om 15.00 uur. Inschrijven kan via onkpoker.nl. Voor €12,50 kan iedereen van 18 jaar of ouder meedoen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl