Cool kunst en cultuur komt in februari terug met Route 65, de culturele route voor 65-plussers. Een maand lang worden overdag onder andere voorstellingen, lezingen en workshops georganiseerd. Deze keer staat alles in het teken van Indonesië. De kaartverkoop start dinsdag 5 januari. Vorige jaren waren een aantal activiteiten al snel uitverkocht, dus tijdig reserveren is aanbevolen.

In de Indonesië-editie zijn er naast voorstellingen verfilmingen van de boeken Oeroeg en Max Havelaar in de Rodi Media zaal te zien. Daarnaast zijn er lezingen en demonstraties over het schimmenspel Wayang en de Balinese dans. De workshops variëren van batikken tot koken. Tijdens de introductie op maandag 1 februari wordt het volledige programma toegelicht.

Het programmaboekje is te verkrijgen bij de servicebalie van Cool, via de Pieter Raat Stichting of in de Hugo Hopper. Het programma staat ook online op coolkunstencultuur.nl. Dinsdag 5 januari is de servicebalie van Cool van 9.00 tot 12.00 uur speciaal (en uitsluitend) geopend voor kaartverkoop voor Route 65. Vanaf dat moment start ook de verkoop online en tijdens reguliere openingstijden.

Pin It
Bekeken: 3473x
https://ee.itk.ac.id/data/