Adembenemende acrobatiek, heerlijke humor en spetterende live muziek, dat is in het kort Wintercircus Martin Hanson. Traditiegetrouw is het circus, met een heuse piste op het toneel van de Grote Zaal, op Oudjaarsdag in TAQA Theater De Vest te zien.

Elk jaar op Oudjaarsdag strijkt het circus neer in Alkmaar. Ook nu wordt er weer gejongleerd en gebalanceerd, zijn er paarden, honden en zelfs papegaaien.

Wat in 1979 begon als een traditioneel theatercircus is uitgegroeid tot een heel eigen vorm van circustheater. De voorstelling van dit jaar heet ‘Sterke Staaltjes’ . Martin Hanson tovert voor jong en oud de theaters om tot een geldfabriek met stoere arbeiders en een vleugje steampunk.

Wintercircus Martin Hanson is donderdag 31 december om 13.30 uur in De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 21 (Kind € 19) en zijn verkrijgbaar via taqatheaterdevest.nl of via de kassa. (foto: Thijs de Waard)

Pin It
Bekeken: 3925x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/