Jeugdtheatergroep Unieke Zaken en TAQA Theater De Vest zijn op zoek naar 25 unieke zaken met een hart voor stadscultuur voor hun gezamenlijke initiatief Alle 25 goed! Dit ondernemerscollectief heeft als doel om alle 6.081 Alkmaarse basisschoolkinderen uit groep 3 tot en met 8 aan het einde van het schooljaar een bijzondere theaterervaring in eigen stad te geven.

Alkmaar heeft meer dan genoeg aan cultuur te bieden, maar veel kinderen komen nooit in het theater. Het project Alle 25 Goed! moet daar verandering in brengen.

Speciaal voor basisschoolleerlingen maakt jeugdtheatergezelschap Unieke Zaken de verrassende muziektheaterproductie Alle 25 Goed! TAQA Theater De Vest stelt hiervoor de Grote Zaal, personeel en middelen beschikbaar en de Artists-in-Residence-regeling van TAQA Energy B.V. maakt het mogelijk om 17 professionele acteurs en musici naar Alkmaar te halen om samen vanuit hun eigen expertise te werken aan deze culturele belevenis voor Alkmaar.

Alle 25 Goed! is bedacht ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het gezelschap Unieke Zaken, maar inmiddels is het uitgegroeid tot een exclusief project voor en door hun thuisstad Alkmaar. Mirjam Morsch, artistiek leider van Unieke Zaken, hoopt op vijfentwintig bevlogen ondernemers die het initiatief mogelijk gaan maken. De eersten van de 25 partners zijn inmiddels bekend: Gemeente Alkmaar en Rabobank Alkmaar e.o. hebben hun steun al toegezegd. Meer informatie is te vinden op www.uniekezaken.nl/alle25goed.

Pin It
Bekeken: 3883x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/