De politie heeft dinsdag een henneprooidag gehouden en in totaal drie huizen in Heerhugowaard, Anna Paulowna en Alkmaar een kwekerij aangetroffen.

In een huis aan de Dinkel in Heerhugowaard is een hennepkwekerij met 159 planten aangetroffen. Ook was er sprake van diefstal van stroom. Een 33-jarige vrouw uit Alkmaar en een 39-jarige man uit Heemskerk zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na het verhoor zijn de verdachten weer vrijgelaten. De planten zijn in beslag genomen.

Agenten hebben in een huis aan de Kinheimstraat in Alkmaar 113 hennepplanten aangetroffen. Ook hier was er sprake van diefstal van stroom. Omdat er niemand in huis aanwezig was, heeft de politie nog geen aanhouding kunnen verrichten. De kwekerij is ontmanteld en de planten zijn in beslag genomen.

Aan de Mr. Dr. Jonklaan in Anna Paulowna werd een kwekerij aangetroffen die oogstrijp bleek te zijn. De kwekerij bestond uit 189 planten. Er was wederom sprake van stroomdiefstal. Een 40-jarige inwoner is aangehouden en na het verhoor op het politiebureau heengezonden. De planten zijn in beslag genomen.

Pin It
Bekeken: 3639x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/