Alkmaar Centraal

Met acht buitenlandse en zes Nederlandse meidenteams is het 2e Internationaal Volleybaltoernooi 2015 (IVTA 2015) zeer geslaagd. Het toernooi is bedoeld niet alleen als mooie wedstrijd, maar ook om internationale ervaring. Er was ook een sociaal programma. Team Alkmaar eindigde netjes als 5e tussen de vele sterke teams en Team Alvoco werd 9e. Team USA 1 pakte de winst.

Zaterdag begon het IVTA met de officiële opening in OSG Willem Blaeu, waar de nachten werden doorgebracht. Zondag en maandag vonden de voorronden plaats en werd al duidelijk wie de sterkste teams waren.

Dinsdagmorgen waren de halve finales. RTC Groningen versloeg de Zwitserse meiden en USA 1 en versloeg Dinto uit Warmenhuizen. USA 1 versloeg RTC Groningen in de grote finale na de eerste set nog dik te verliezen. Het jonge Dinto bleek te sterk voor de Zwitsers in de kleine finale. De andere teams speelden voor plaats 14 t/m 5.

De avonden stonden in het teken van culturele en sociale activiteiten. “Presteren vanuit Plezier” was dan ook het motto van dit toernooi. Ter afsluiting was er een grote disco. Op de foto de top 3 gezusterlijk door elkaar.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl