Je weet dat het kán gebeuren, maar toch is het altijd een beetje jammer. Toch doen ze er niet moeilijk over, de mannen van de brandweer in Alkmaar. Om toch bij de partners en/of familie te kunnen zijn tijdens de dienst werd er een kerstmaal geserveerd in de kazerne. Maar net toen het opgediend zou worden werden de spuitgasten opgeroepen voor een brand in een flat aan de Coornhertkade.

Dus hup, daar gingen ze, met zijn allen de brandweerwagen in. Ruim een uur later zijn ze weer terug op de kazerne. Maar even genieten zit er opnieuw niet in want ze moeten met spoed naar een binnenbrand bij het Asiel Zoeker Centrum in Alkmaar. Het hoort allemaal bij het vak volgens één van de brandweerlieden. Op de foto: even eten tussen de twee branden door. (DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 8273x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/