DA franchisenemers Veul in Alkmaar en John & Ans in Noord-Scharwoude zijn vandaag via mail op de hoogte gebracht van het vanochtend door de rechtbank uitgesproken faillissement van DA Retailgroep. Wat dit exact voor de franchisers betekent is nog onduidelijk; de Nederlandse Drogisterij Service neemt het failliet verklaarde DA over.

Zowel Veul als John & Ans hebben al eerder laten weten dat een faillissement van DA zeker niet betekent dat hun winkels dichtgaan. Wel zal er bij het uitblijven van een doorstart van de franchiseformule uitgekeken moeten worden naar een andere 'look & feel' van de winkels. Het faillissement houdt op dit moment in dat beide winkels geen leveringen meer krijgen van het moederbedrijf uit Zwolle en dat aanbetalingen die eventueel zijn gedaan niet meer opeisbaar zijn.

Van de 266 DA-winkels zijn er maar zeven in eigen DA-beheer; de andere winkels zijn in handen van franchiseondernemers.

Pin It
Bekeken: 3788x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/