Buitenschoolse opvang Kraaienest in de Kofschipstraat in Alkmaar eindigt 2015 waarschijnlijk niet zoals ze dat graag gezien hadden. In de nacht van woensdag op donderdag werd de peuteropvang het slachtoffer van vandalen en brandstichters.

Rond half twaalf werd brand ontdekt door buurtbewoners die rook zagen en daarom poolshoogte namen. De opslagplaats waar onder andere het buitenspeelgoed lag opgeslagen bleek in brand te staan. Het lijkt erop dat vandalen hebben huisgehouden op het plein en bij het complex waartoe ook een basisschool behoort. Ook een tweede schuur is opengebroken, maar opvallend genoeg hebben de daders een niet op slot staande fiets laten staan.

De forensische opsporing zal overdag onderzoek doen. René Veelders van de SKOA, vind het vooral triest. "De gemeente Alkmaar is eigenaar van de schuur, maar de schade kan zo in de 10.000 euro lopen. Triest, een hoop schade voor de maatschappij".

Pin It
Bekeken: 5008x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/