Alkmaar Centraal

Performance Gym Alkmaar opent op zaterdag 16 januari officieel haar deuren op haar nieuwe locatie aan Van Oostsanenkade 3z. Daarmee krijgt de ruimte die al enkele jaren leegstond een nieuwe bestemming.

Tussen 14:00 uur en 17:00 uur wordt getoond wat functioneel bewegen precies is en waarom iedereen het kan doen. Wie nieuwsgierig is kan gratis meedoen met de work-outs of kijken naar demonstraties van bijvoorbeeld gewichtheffen, kettlebell workouts en de strength & conditioning trainingen.

Het populaire functioneel trainen is op dit moment erg populair. In kleine groepen van maximaal 10 personen wordt onder begeleiding van professionele trainers getraind. Er is veel aandacht voor techniek en de weerstand, intensiteit en doelen worden individueel gesteld.

Voor eigenaar en hoofdtrainer Dennis van Dijk is de locatie een logische: “Performance Gym Alkmaar is een authentieke gym zonder fitnessapparatuur. Eigenlijk heeft het nog het meeste weg van het ouderwetse gymnastiek wat je vroeger op school kreeg. Back to basics dus.”

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl