In januari en februari organiseert Sonja Donk van Gezond&Well een reeks yoga- meditatielessen getiteld Verlichting in de Polder. In deze lessenreeks wil ze tegenwicht bieden aan de dagelijkse negativiteit die de mensen via nieuws bereikt.

De positieve effecten van yoga en meditatie zijn aanleiding voor de start van het project, en “waar kan je beter starten met vrede dan bij jezelf?”, vraagt Sonja zich af. Vanuit deze visie werkt ze met een aantal docenten uit de omgeving samen om verlichting in de Polder te brengen. De lessen zetten aan tot bewustwording, innerlijke rust en verbinding met jezelf en de mensen om je heen.

De lessen vinden plaats in het hart van de Mijzenpolder aan de Vrouwenweg 2 in Schermerhorn. Deelnemers bepalen na de les zelf of en welk bedrag ze betalen. Sonja houdt de lessen op deze manier laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen die verlichting zoekt.

Het rooster bekijken en aanmelden kan via www.gezondenwell.com/verlichting-in-de-polder. De lessen gaan door vanaf 3 deelnemers en er kunnen maximaal 12 deelnemers per les meedoen.

Bekeken: 4776x