Sportcafé Alkmaar, gevestigd aan de Zijperstraat 26, staat al jaren bekend als de plaats in Alkmaar om te biljarten, poolen, snookeren en te darten. Vanaf januari komt daar een mogelijkheid bij, want het Sportcafé gaat in samenwerking met de landelijke pokerorganisatie MEC Pokerevents beginnen aan een Pokercompetitie. Elke derde zondag van de maand is er een speelronde en de finale wordt op zondag 5 juni gespeeld.

De eerste speelronde van de Poker Competitie Alkmaar vindt plaats op 17 januari. Yucel Hos, eigenaar van het Sportcafé Alkmaar, vertelt: “In Alkmaar is veel animo voor poker. Vorig jaar hadden we 100 deelnemers bij de voorronde van het NAKP en zij waren heel enthousiast. Omdat we graag vaker poker aan willen bieden en ook willen zorgen dat het goed georganiseerd wordt zijn we een samenwerking met MEC Pokerevents aangegaan.”

De Pokercompetitie in Alkmaar is uniek. Er wordt nog nergens een legale pokercompetitie op deze manier georganiseerd. Hos legt uit: “Er wordt puur en alleen om de eer gespeeld. Poker is een leuk spel, maar volgens de Nederlandse wet mag alleen het Holland Casino poker aanbieden waar je prijzen mee kunt winnen. Wij willen pokerliefhebbers ook de kans geven om deel te nemen aan een goed georganiseerd en leuk pokerevenement” gaat Yucel Hos verder. “Het uitgangspunt is laagdrempeligheid, maar wel goed georganiseerd. Deelnemen aan de pokercompetitie kost daarom slechts €10,- per speelronde.”

De Pokercompetitie Alkmaar wordt gespeeld over 5 speelronden en een finale. Elke derde zondag van de maand wordt er een voorronde gespeeld die om 15.00 uur begint. Iedereen die het leuk vind om te pokeren kan meedoen en het is niet verplicht om aan alle speelronden mee te doen. Uitleg over de competitie is te vinden op www.onkpoker.nl/pokeralkmaar. Via deze website kunnen deelnemers zich ook aanmelden voor de speelrondes.

Pin It
Bekeken: 4772x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/